4 deputetë kanë retorikën më agresive në parlament

Instituti i Studimeve Politike (ISP) ka publikuar raportin e monitorimit të punës së Kuvendit për janar-korrik 2018. Në këtë monitorim filitet edhe për deputetët të cilët kanë retorikën më agresive gjatë sesioneve paralamentare.

Në krye të listës qëndrojnë dy krerët e partive kryesore në vend, të cilët ndiqen nga ish-kryeministri Berisha dhe deputeti i qarkut të Librazhdit, Taulant Balla.

“Burimi kryesor i retorikës agresive në parlament vijojnë të jenë kryetarët e partive politike dhe politikanët kryesorë në grupeve parlamentare. Në krye të listës me numër të njëjtë rastesh të retorikës agresive e fyese janë Balla, Basha, Rama e Berisha. Deputetët më aktivë për problematikat e zonave elektorale janë deputetët e prurjeve të reja të vitit 2017”, shkruan ISP.