Zjarr i madh në Greqi, evakuohen banorët, avionë dhe helikopterë për shuarjen e tij

Një tjetër zjarr i madh dhe i rrezikshëm ka rënë mesditën e sotme në Greqi.

Zjarri ka rënë në Dafnitoisa, zona Amaliada.

Për shuarjen e tij, kanë shkuar në terren tre avionë dhe një helikopter.

Ndërsa zjarri rrezikon pyjet përreth, janë evakuuar njerëzit e sëmurë.