Qyteti me urbanizim në Shqipëri, të tjerat janë “çmendina”

Akademiku Artan Fuga, teksa ka publikuar në Facebook disa foto nga qyteti i Korçës, e konsideron atë të vetmin qytet me urbanizim në Shqipëri. “Të tjerët janë “çmendina” për depresivë maniako-sadistë”, shprehet Fuga.

Postimi

Korçë, i vetmi qytet me urbanizim në Shqipëri, të tjerët janë ”çmendina” për depresivë maniako-sadistë Intimiteti i banesës korçare, delikat, privat, plot personalitet. Aq sa të jep dëshirën të gjurmosh çdo derëz a portë pakëz të hapur si për ta parë bukuroshen si është brenda saj. Te ne varin kanotjerat, mbathjet dhe shallvaret në ballkone, sa të kallin datën pantallonat e komshiut varur mbi tarracë!.