Eleni Foureira në superformë, trupi i saj asnjë të metë

Pas Eurovizionit, këngëtarja me origjinë shqiptare Eleni Foureira mori një famë të jashtëzakonshme. Ajo zhvilloi edhe një turne nëpër Europë. Por gjatë koncertëve dhe udhëtimeve të saj për biznes ka gjetur kohën edhe për pushime.

Në llogarinë e saj në Instagram, Eleni shfaqet në superformë dhe trupi i saj nuk ka asnjë të metë, siç shkruajnë edhe mediat greke.