Instagram bën lëvizjen e madhe, risinë e fundit do ta doni të gjithë

Përdoruesit e Instagram tashmë kanë mundësi që të bëjnë anketa dhe të dërgojnë mesazhe direkt në Instagram.

E gjitha funksionon njëlloj si me historitë, por tani keni opsionin t’ua dërgoni një numri të caktuar përdoruesish.

Të gjithë ata që janë pjesë e grupit mund të shohin anketën dhe të votojnë në kohë reale.

Funksioni në fjalë është i disponuehsëm tek historitë e Instagram tashmë që nga fillimi i gushtit.