Demi Rose i “vë flakën” Ibizas

EXCLUSIVE PICTURES Demi Rose sips a cocktail then hits the beach in Ibiza wearing a tiny bikini shooting for her brand new App launching 22nd August. MUST MENTION FILMING CONTENT FOR HER BRAND NEW APP LAUNCHING 22ND AUGUST. BYLINE MUST READ KPPICTURES.CO.UK

Ajo është e njohur për fomat e saj.

Dhe Demi Rose tregoi asetet e saj teksa shijonte rrezet e diellit në Ibiza.

E veshur me bikini 23 vjeçarja dukej mjaft seksi.