Korbi kërkon paqe (VIDEO)

Kur dy mace u përfshinë në një përleshje të egër, një korb u bë hero i pamundur, duke u përpjekur për të zbutur luftën e egër. Incidenti i çuditshëm ndodhi në Bjellorusi dhe thuhet se u zhvillua në qytetin Salihorsk. Videoja e filmit nga skena tregon se sorra vazhdon t’i ofrohet maceve, ndërsa dy macet përleshen midis tyre.