Shtëpitë iu shkatërruan nga tërmeti, ushtria ngre çadrat për të dëmtuarit në Mat

Tetë familjeve që iu dëmtuan banesat dhe i bënë të pabanueshme nga tërmeti i 11 Gushtit, forcat e ushtrisë iu montuan çadrat pasditen e së hënës.

Pasojat me të mëdha tërmeti i shkaktoi në njësinë administrative Derjan dhe Macukull në Bashkinë e Matit, duke lënë disa familje në qiell të hapur. Ndërkohë grupet e ngritura nga Bashkia për verifikimin dhe vlerësimin e dëmeve vijojnë punën në terren.