Denoncimi te Berisha: Ja se sa e ka rrogën babai 70 vjeçar i Taulant Ballës

Sali Berisha dhe Tualant Balla

Babai 70 vjecar i Taulant Ballës paguhet 1 milion lekë në muaj ose 3 herë më shumë se punëtorët të cilët nuk janë në moshë pensioni.

Denoncimi është bërë nga nje qytetar tek ish-kryeministri Sali Berisha, i cili ka publikuar ne rrjetet sociale edhe fletë-borderonë e biznesit ku punon Kasem Balla.

Ja postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Ja sa paguhet ne moshen 70 vjeçare babai i dashur i Taulant Toyota Yaris!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!

Pershendetje dr po ju dergo borderon e pages prej 1 ml lek ne muaj tek ECF(fabrija e Çimentos) te Kasem Balles,vjeç 70, babai i Taulant Gjures apo Toyota Yaris Ai punon tek markentingu i ECF Elbasan nderkoh puntoret jo ne moshe pensioni paguhen aty tre here me pak.

Image