VIDEO/ Berisha: Bashkia e Fierit i beson sezonin turistik “karrocës së Dylit”

E ashtuquajtura “rilindje e turizmit” po rezulton bllof dhe një gjë e tillë po provohet ditë pas ditë gjatë këtij sezoni turistik.

Bashkia e Fierit përdor karrocat me kuaj për heqjen e plehrave nga plazhi i Darëzezës dhe era e tmerrshme e tyre po ua bën të padurueshme pushimet qytetarëve që kanë shkuar në këtë plazh.

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar videon e një qytetari ku shihet mënyra “e veçantë” që ka zgjedhur Bashkia e Fierit për pastrimin e këtij plazhi.

Ja postimi i plotë I ish-Kryeministrit

Nje miremengjes me Karrocen e Dylit nga Darezeza per piktorin deshtak!

Lexoni mesazhin shikoni videon e qytetarit dixhital. sb

“Mirmengjes doktor
Duaa te denancoj kete rast ne plazhin e darzezes bashkiaa Fier Nje arom e tmerrshme Plerat meren me kuaj si ne vitet 50”