Femrat i pëlqejnë djemtë e këqinj dhe kemi prova për këtë

Keni parë dhe dëgjuar shumë femra që ankohen vazhdimisht për trajtimin e keq nga ana e meshkujve por edhe djemtë e mirë i mbajnë larg vetes. Këtë gjë e kanë konfirmuar edhe psikologët.

Ata shprehen se fmerat e bëjnë këtë pasi i pëlqejnë meshkujt e këqinj. Kjo ndodh pasi femrat janë shumë të zëna, nuk i kushtojnë vëmendjen e duhur mashkullit dhe janë të mbyllura në të kaluarën.

1. Jeni shumë të zëna

Ky mashkull ju kushton vëmendjen e duhur, por ju papritur jeni shumë të zëna. Me kalimin e kohës, nuk i kushtoni më rëndësi këtij mashkull, duke e humbur.

2. Nuk i kushtoni vëmendjen e duhur

Ekspertët shtojnë se ju kur jeni me ta nuk i kushtoni shumë vëmendje. Jeni të qarta se ky mashkull sillet mirë me ju dhe nuk ju bën përshtypje. Më shumë dëshironi të shikoni se çfarë ka rreth jush duke e lënë pas dore.

3.  Jeni mbyllur në të kaluarën tuaj

Ju mund të jeni  lënduar në të kaluarën, por kjo nuk do të thotë se në jetën tuaj  do ketë vetëm trishtime. Mos u bëni pesimiste, shikoni anën pozitive të gjërave dhe ecni përpara.