Aksidentet fatale, ekspertët: Tre shkaqe kryesore

Aksidenti tragjik i të mërkurës në Tiranë ndodhi më shumë për shkak të pakujdesisë së drejtueses së mjetit sesa gjendjes së rrugës.

”Në rrugët urbane, në zonat e banuara ka problem që në projektim si infrastrukturë, kujdesen t’i bëjnë të bukura, ”seksi” por jo të sigurta”, thotë Sulçe.

Mungesa e kulturës dhe sjelljes në rrugë nga të gjithë, si shoferet dhe këmbësorët është një tjetër shkak i aksidenteve.

“Nuk jemi të sigurt në të gjitha rrugët”, shprehet një qytetar. “Unë jam e para që nuk i respektoj”, tregohet e sinqertë një qytetare.