Manjani tregon pëlqimet ekstreme të Metës dhe Ramës

Përmes një postimi në facebook, ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka bërë krahasimin mes pëlqimeve ekstreme që ka Presidenti Ilir Meta dhe Kryeministri Edi Rama. Vetë Kreu i Shtetit, tregoi sot se pëlqen sportet ekstreme si Zip-Line, ndërsa për Ramën, Manjani thotë se Kryeministri pëlqen pushtetin ekstrem.

Postimi i plotë

Si është puna!

Presidentit i pëlqejnë sportet ekstreme.

Kryeministrit pushteti ekstrem.

Të gjithë të tjerët duhet të gjejnë “ekstremin” e tyre që ju pëlqen. Nëse nuk e gjejnë, duhet të gëzohen për ekstremin e tjetrit.

Asgjë normale…

Ekstrem…