Zonja Meri ka një paralajmërim për këtë shenjë Horoskopi: Bëj kujdes, dikush do tu …

Zonja Meri ka dhënë parashikimin për fundjavën e parë të gushtit dhe njofton se Urani është në kundërshtim me asteoridin Kirki. Në astrologji Kirki tregon një tërheqje apo joshje të mistershme, mund të sjellë si shpëtimin ashtu edhe humbjen.

Megjithatë sipas Merit kjo fundjave nuk është e qetë për shenjën e Binjakëve të cilëve do tu ngrenë një kurth ose do bëhen viktima të një sulmi të fshehtë, prandaj astrologia i paralajmëron të bëjnë kujdes.

“Binjaket do behen pjese e nje plani apo viktima te nje sulmi te fshehte ne pune. Kujdes nga kurthet dhe intrigat”.