Kreu i Shtetit uron Shqiptarët me një video-mesazh nga Plava (VIDEO)

Urimin për një ditë të mbarë, Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta e ka dhënë përmes një video-mesazhi nga Plava e Gucia në Mal të Zi, aty ku ka përçuar edhe mesazhin për të gjithë ndjekësit e tij.

”Të dashur miq, mos e humbi mundësinë të vizitoni këtë liqen të mrekullueshëm të Plavës, i cili është mbi 9000 metra mbi nivelin e detit dhe i rrethuar nga malet të cilat i takojnë parajsës”,-shprehet Kreu i Shtetit në video-mesazhin e shkurtër të publikuar në facebook.