Instagram sjell ndryshimin që do ju zhgënjejë

Ndoshta kishit menduar se duke “naviguar” në Instagram i keni shpëtuar në një farë mënyre reklamave pafund që ju shfaqen gjithandej nëpër rrjete sociale,por e keni gabim.

Së fundmi është konfirmuar se aplikacioni në pronësi të Facebook do të bëhet edhe më i mërzitshëm për njerëzit, sidomos për ata që e ndjekin këtë rrjet social vetëm për argëtim.

Facebook ka në plan që të shfaqë edhe më shumë reklama në Instagram.

Duke shpjeguar motivet e këtij ndryshimi, shefi i zyrës operative Sheryl Sandberg tha:

Kur flasim për Instagram, ne shohim mundësi të madhe: 25 milionë profile biznesi dhe 2 milionë reklama”.
Kjo do të thotë se reklamat, me shumë mundësi do të shtohen edhe në “stories”.