Gjyqtari i Tiranës nesër para Vetting-ut, ja pasuria e tij

Gentian Medja është gjyqtar pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë në Tiranë. Si kandidat për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi ai i është nënshtruar procesit të vetingut më përparësi dhe do të përballet të hënën me trupën gjykuese të përbërë nga Roland Ilia, Xhensila Pine dhe Firdes Shuli.

Medja e ka filluar karrierën si gjyqtar në vitin 2004 në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër dhe në vitin 2013 është transferuar në Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë në Tiranë.

Ndërkohë, analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit së bashku me vlerësimin e aftësive profesionale dhe kontrollin e figurës.

Gentian-Medja.jpg

Gentian-Medja.jpg