Kur në Durrës kishte vetëm pushues (FOTO LAJM)

Një nga plazhet më të frekuentuara në bregdetin shqiptar është plazhi i Durrësit por që ky plazh nuk ka patur asnjë lidhje me atë që janë mësuar sytë tanë të shohin.

Pallatet, betoni i lënë kudo, mbetjet e shumta dhe pafundësia e çadrave e shezllonëve që ofronbiznesi privat nuk duken gjëkundi.

Më lart mund të gjeni disa pamje mjaft të vjetra të plazhit. E vetmja gjë që mund të shihet janë pishat dhe vija bregdetare e paprekur.

Pushuesit në atë kohë shkonin me vetëm dy gjëra, një çadër dhe bukë më vete… pjesën tjetër e bënte treni, biçikletat apo autobusët.