Presidenti Trump vlerëson Judical Watch

Presidenti i SHBA-ve Donald Trump përgëzon Judical Watch dhe në veçanti Presidentit e tij Tim Fitton për zbulimin e mega skandalit me dokumente fallso të depozituara në gjykatën e Dept Drejtësisë dhe FBI-së.

Postimi i Trump:

Urime për @JudicialWatch dhe @TomFitton për suksesin në marrjen e dokumenteve të Carter Page FISA. Si zakonisht, ato quhen qesharake, por konfirmojnë me pak dyshime se Departamenti i “Drejtësisë” dhe FBI kanë mashtruar gjykatat. Gjuetia e shtrigave u rrafshua, një scam./55news.al/

trump