Erion Veliaj nis trenin te ish-stacioni i trenit

Kryebashkiaku Veliaj, pasionant deri në çmendi për një Tiranë europiane shkruan se “Bëni një xhiro nga Bulevardi i Ri dhe njhuni me instalacionin më të ri të lokomotivës me avull. Një kujtesë fizike për ish Stacionin e Trenit. Besoj se brenda mandatit tjetër do të kemi shansin që të përjetojmë udhëtimin e parë me trenin elektrik, pa ndotje, nga Tirana në Rinas dhe pastaj nga Tirana në Durrës”. 

Instalacioni i lokomotivës, i titulluar “Avullorja 02”, është ideuar dhe restauruar nga Hemingway Fan Club Albania.

Dhe ka postuar fotot e mëposhtëme: