Pagëzimi i Princit Louis, dalin fotot zyrtare

Princi Louis u shfaq për herë të parë në pagëzimin e tij javën e shkuar, ku mbretëresha dhe Princi Filip nuk ishin të pranishëm. Pallati Kensington ka postuar fotot zyrtare të ceremonisë dhe fotot familjare, ku të pranishëm kanë qenë familja e Kate, Princi Charles me bashkëshorten dhe Princi Harry me Meghan Markle.