VIDEO-LIVE/ “Mbro teatrin, Jo kullave”! Artistët vijojnë protestën

Artistët janë mbledhur sërish ditën e sotme para teatrit Kombëtar, për të vijuar protestën e tyre, ku i bëjnë thirrje kryeministrit Rama, që të tërheqë ligjin për prishjen e godinës.

Protestës së artistëve i janë bashkuar qytetarë të shumtë si dhe përkrahet nga forcat opozitare.

VIDEO: