Pse meshkujt nuk i kuptojnë femrat?!

Në “Opinion” u fol për keqkuptimet mes meshkujve dhe femrave.
Që në fillim të emisionit janë publikuar disa pikëpyetjet që meshkujt ngrenë gjithmonë për partneret e tyre.

Ja gjërat që meshkujt nuk i kuptojnë tek femrat:

Pse të lënë gjithnjë të presësh?

Pse duhen gjashtë muaj për të zgjedhur një prerje flokësh?

Nuk kanë asnjëherë asgjë për të veshur

Pyesin gjithnjë; a dukem e shëndoshë?

Pse vonohen aq shumë duke u lyer?

Nxjerrin çdo gjë nga një çantë dhe i fusin në një çantë tjetër

Pse gjërat më të rëndësishme përfundojnë në fund të çantës

Për çfarë flasin aq gjatë me shoqet në telefon?

Pse ju duhet aq shumë kohë të bëhen gati për gjumë?

Pse ju pëlqen të flasin pas seksit?

Mania për dollapët e mëdhenj

Pse thonë çdo gjë në rregull kur nuk është.