MBROTEATRIN! VOA transmeton marshimin në mbrojtje të Teatrit Kombëtar drejt Kryeministrisë

Ashtu siç dhe ishte lajmëruar më herët ka nisur prej pak minutash marshimi protestë i artistëve dhe shoqërisë civile në mbrojtje të godinës aktuale të Teatrit Kombëtar, duke kundërshtuar ligjin e miratuar në Kuvend me procedurë të përshpejtuar nga mazhoranca, ligj ky që i hap rrugë shembjes së teatrit.

Ndërkohë, marshimi proptestë në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” ka tërhequr vëmendjen edhe të medieve ndërkombëtare, ku Zëri i Amerikës prej disa minutash po e transmeton drejtpërsëdrejti protestën e artistëve dhe shoqërisë civile shqiptare.