Debati për Teatrin, mazhoranca bojkoton mbledhjen e Komisionit të Edukimit

Kryetarja e Komisionit Albana Vokshi, drejtpërdrejt nga Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik ka vijur qëndrimin e saj për problemin e Teatrit Kombëtar.

Mazhorana ka bojkotuar komision dhe nuk ka qenë e pranishme gjatë mbledhjes së kesaj të mërkure.