Çfarë po ndodh?! Krerët e opozitës shkojnë tek Krimet e Rënda

Krerët e grupeve parlamentare të opozitës, Edmond Spaho dhe Petrit Vasili, janë nisur për tek Prokuroria e Krimeve të Rënda.

Sipas burimeve, ata do të depozitojnë një kallëzim në emër të PD-së dhe LSI, por nuk dihet se ende me ç’objekt.

Pritet që pasi ta dorëzojnë, të japin një deklaratë për mediat.