Meta vizitë shtetërore në San Marino

Presidenti i Republikës Ilir Meta është duke zhvilluar një vizitë në San Marino. Në një postim në faqen e tij në facebok ai paraqet pamjet e pritjes

Ja shënimi i kreut të shtetit:

Nder dhe privilegj të takoja e diskutoja me Kapitenët Regjentë, Stefano Palmieri dhe Matteo Ciacci, në kuadër të vizitës shtetërore në San Marino. Vullnet i përbashkët për ta kthyer miqësinë e konsoliduar mes dy vendeve në bashkëpunim të fuqishëm ekonomik dhe kulturor.