VIDEO/ Artistët vijojnë protestën para Parlamentit

Ndërkohë që në parlament vijojnë debatet e zjarrta për projektligjin për teatrin Kombëtar, jashtë Kuvendit të Shqipërisë, artistë dhe shumë qytetarë shqiptarë vijojnë protestën e tyre nën moton ‘Mbro Teatrin’.

Artistët dhe qytetarët kanë që prej mëngjesit të ditës së sotme që ndodhen para Kuvendit të Shqipërisë, dhe bëjnë thirrje që qeveria të tërheqë projektligjin për teatrin Kombëtar:

©