Kundër shembjes së Teatrit, protestuesit këndojnë himnin kombëtar para parlamentit

Ka nisur protesta përpara parlamentit kundër shembjes së Teatrit Kombëtar. Protesta është thirrur nga Alenca per teatrit. Protestuesit kendojne himnin Kombetar dhe mbajne ne duar parulla: “Unë jam teatri”

Pamjet e drejperdrejta nga protesta po i transmeton dhe Zeri i Amerikes: