Humor pas tërmetit

Nga Ylli Dylgjeri –

Në vëmendje të popullsisë së Tiranës!

Meqë tërmetet po vazhdojnë, duhen marrë të gjitha masat për të hequr paratë nga muret, dysheqet, kasafortat, vrimat, e kudo ku i mbani.

Mbajini me vete deri në një njoftim të dytë,  ose depozitojini ato pranë makinave etj.

Deputetët e ndërprenë seancën e kuvendit dhe u nisën ti sistemojnë. Nga sendet me vlerë rekomandohen të lihen  në shtëpi vetëm teserat e partisë ku bëni pjesë.

***

Gallata nuk ka fund këtu…

Ministria e Bujqësisë për herë të parë u nda në dysh si godinë, veç bujqësia e veç blegtoria dhe zjarrëfikset shkojnë te Teatri!!!