“Mbro Teatrin”! Personazhe të njohur i bashkohen rezistencës së artistëve (Video)

Protestës së artistëve për të mbrojtur teatrin i janë bashkuar edhe gjatë ditës së sotme me dhjetëra qytetarë shqiptarë me profesione të ndryshme.

Një prej tyre ishte dhe gazetari i mirënjohur Adi Krasta, i cili firmosi dhe peticionin “Mbro Teatrin”. Ndërkohë që në mbështetje të artistëve kanë dalë edhe partitë opozitare.