VIDEO/ “Vëllazëria Sllave” ruso-serbe, stërvitje të përbashkët

Serbia kërkon që të jetë pjesë e NATO-s, por ndërkohë çdo vit zhvillon stërvitje të përbashkët me Rusinë, vendin që njihet si kërcënimi potencial i aleancës.

Këtë vit, Serbia, Rusia dhe Bjellorusia kanë zhvilluar stërvitjen “Vëllazëria Sllave”. Mijëra trupa kanë marrë pjesë në inskenimin e sulmeve ushtarake kundër terrorizmit.

Stërvitjet janë demonstrim force dhe Rusia këtë herë na nxjerrë disa nga repartet e saj elitë dhe mjete motorike të teknologjisë së fundit.