Artistët protestojnë për Teatrin, Rama inauguron “Turbinën” (VIDEO)

Artistët që janë kundër prishjes së Teatrit Kombëtar kanë vijuar edhe sot protestën para godinës historike. Ndërkohë po sot, Edi Rama dhe një pjesë e artisteve që janë në krah të qeverisë ndodhen në inagurimin e teatrit provizor, që do të njihet me emrin “Turbina”,

Projekti “Tubrina” pritet të shërbejë dhe si strehë e përkohëshme e Teatrit Kombëtar. Me inaugurimin e këtij projekti, Edi Rama konfirmon se shumë shpejt do të shkatërrohet godina e Teatrit Kombëtar.