Victoria dhe David Beckham, një poni 7000 paund për vajzën e tyre Harper, në ditëlindjen e shtatë të saj

Ajo festoi ditëlindjen e saj të gjashtë në Buckingham Palace vitin e kaluar, ndërsa këtë vit për vajzën e tyre Harper, Victoria dhe David Beckham kanë shpenzuar deri tani 7000 paud për kalin e saj të vogël, në ditëlindjen e saj në 10 korrik.

Por stilistja e modës dhe ish futbollisti i njohur duket se do të shpenzojnë edhe më tepër për ditëlindjen e saj të shtatë, pasi kanë kohë që përgatiten.

Pas shumë muajve stërvitje, duket se e vogla është dashuruar me këtë sport, siç raportohet në rrjetet sociale të prindërve të saj. /BW

4DCD03FF00000578-5905187-image-a-126_1530407312904 (1)

4DCD040300000578-5905187-image-m-94_1530406448352 (1)

4DCD08B900000578-5905187-Harper_is_no_doubt_hoping_her_generosity_will_pay_off_as_back_in-m-130_1530407383573

4DCD01D700000578-5905187-image-m-128_1530407346042

4DCD03FF00000578-5905187-image-a-126_1530407312904

041F79FC000003E8-5905187-image-a-125_1530407294291

4DCD040300000578-5905187-image-m-94_1530406448352