Hapje e negociatave? Kaba: Vetëm në fantazinë e masturbimit të Ramës

Nga: Dritan Kaba

Po përshkruaj si është kjo puna e negociatave. Dikush kur mastrubohet ka në mendje dikë, varet nga seksi dhe orientimet seksuale të masturbuesit. Kur arrin në pikën e “shpërthimit” i ka sytë mbyllur, dhe i duket sikur është duke bërë seks me personin që ka në mendje.

Edhe qeveritarëve me fjalimet e tyre masturbuese, për “arritjet” e reformave, duan t’i mbushin mendjen vetes dhe shqiptarëve se negociatat u hapën.

Pikërisht, se i kanë jo vetëm sytë mbyllur, por edhe veshët. Kanë të hapur vetëm gojën dhe lëvizin duart.

Kështu është dhe kjo puna e hapjes së negociatave. Ekziston vetëm në fantazinë e masturbimit të kryeministrit.