Leonardo DiCaprio dhe Brad Pitt, fotoja e parë së bashku në xhirimet e filmit të ri të Quentin Tarantino

Leonardo DiCaprio dhe Brad Pitt janë shfaqur krah për krah njwri-tjetrit në shesh xhirimet e “Once Upon a Time në Hollywood”, filmi i ri, shumë i pritur i drejtuar nga Quentin Tarantino, që do të dalë në kinematë amerikane në 9 gusht 2019.

Në profilin Instagram të aktorit të çmimit Oscar për “Revenant – Redivivo”, ja fotot e para të dy yjeve të kinemasë, që kurrë më parë nuk kishin luajtur së bashku.

Filmi tregon një histori që zhvillohet në Los Angeles në 1969, në kulmin e lëvizjes hippy në Hollywood. Të dy personazhet kryesor janë Rick Dalton (DiCaprio), ish ylli i një serie televizive western dhe Cliff Booth (Brad Pitt).

Të dy po bëjnë të pamundurën për të hyrë në një Hollywood që nuk e njohin më. Por Rick ka një fqinje shumë të famshme… Sharon Tate’.

Kështu kishte thënë Tarantino, duke treguar historinë e punës së tij të nëntë kinematografike. Edhe pjesa tjetër e kastit do të përbëhet nga të tjerë yje, nga Margot Robbie tek Burt Reynolds, Al Pacino dhe Dakota Fanning.