Të gjithë tifozët e Gjermanisë duhet ta shohin këtë foto

Kampionët e Botës bëjnë gati valixhet dhe largohen sot nga Rusia.

Humbja e papritur përballë Koresë së Jugut ka trishtuar jo vetëm tifozët gjermanë, por edhe ata shqiptarë.

Rezultati 2 me 0 ka mërzitur çdo tifoz, siç është dhe ky fëmijë fare i vogël që nuk ka përmbajtur dot lotët.

Me siguri dhe ata që gëzuan përballë kësaj humbjeje, ndërsa shohin këtë foto do ta përmbanin hovin.

Kjo është hera e parë në histori që gjermanët eliminohen në grupe. Gazeta Dita