Matura 2018/ Dalin rezultatet e Matematikës, 2 274 maturantë kanë marrë notë negative

Për të gjithë ata maturantë që janë në pritje dhe ankth, kanë dalë notat e provimit të Matematikës.

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar ditën e sotme listën e rezultateve, për Maturën 2018.
Kujtojmë se provimi i Matematikës u zhvillua në 206 gjimnaze dhe zgjati dy orë e gjysmë. Ndërkohë, maturantët janë në pritje edhe të përgjigjes për notat e lëndëve me zgjedhje.

Në testimin e lëndës së Matematikës në Maturën Shtetërore 2018
morën pjesë në total 36 135 maturantë.
• 2 274 maturantë ose 6.2% kanë marrë notën jo kaluese (4)
• 2 452 maturanë ose 6.7 % kanë marrë notën dhjetë (10)

Notat mund t’i gjeni në linkun më poshtë:

http://qsha.gov.al/infos/matura_2018/d1d2/rezultate_d2.pdf