E drejta e pronës, Vlahutin: Absurde, u legalizua dhe deti

“Çdo qytetar nuk mund të privohet nga e drejta për të gëzuar pronën e tij. Bashkim Europian nuk negocion me këtë të drejtë themelore të njeriut”. Ambasadorja e  delegacionit të Bashkimit Europian, Romana Vllahutin, tha në tryezën për të drejtën e pronës edhe se: “Ka njerëz që kanë legalizuar plazhe ranore, detin si tokë bujqësore dhe kjo është absurde. Korrupsioni dhe vonesat në gjykata kanë shkaktuar konflikte në shoqëri.