“Shqipëria vendi i çudirave”, policia ndalon fotot nën ujë në plazhin e Durrësit

Çudirat nuk kanë fund në këtë vend. Përveçse nuk mund të marrësh çadrën dhe të bësh plazh ku të duash, sepse e gjithë vija bregdetare është e zaptuar, tashmë policia e Durrësit nuk të lejon të bësh më as foto nën ujë për qejfin tënd.

Policia ndalon edhe zhytësit shqiptarë por edhe të huajt të bëjnë çfarëdolloj zhtjeje përgjatë gjithë vijës bregdetare të Durrësit.

Denoncimi vjen nga një zhytës i vjetër, Thoma Berberi, i cili shkruan në “Facebook”, se është absurd që policia kufitare përveçse të zhytet, nuk i lejon as të bëjë foto nën ujë.

Postimi i zhytësit Thoma Berberit:

“Çudia më e madhe që ndodh në Durrësin tonë është absurde! Në vijën bregdetare që lag Durrësin nuk mund të zhytet asnjë person i huaj ose shqiptar për aktivitet as për të bërë fotografi nën ujë !!!! Këtë përgjie më dhanë në policinë KUFITARE dhe gjithë këtë e justifikojnë si më poshtë!!!!!