MATURA/ Del lista e notave e provimit të Anglishtes

Të gjithë ata maturantë që janë në pritje dhe ankth, këtu do të mësojnë notat e provimit të Anglishtes.

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar ditën e sotme listën e rezultateve, për Maturën 2018.

Provimi i gjuhës së huaj u zhvillua në 206 gjimnaze dhe zgjati dy orë e gjysmë.

Maturantët janë në pritje edhe të përgjigjes për notat e Letërsisë dhe Matematikës.

Ditën e mërkurë janë edhe dy provimet me zgjedhje, duke mbyllur kështu ciklin e Maturës Shtetërore 2018.

Lista e plotë e notave të Anglishtes është KËTU