LISTA/Matura Shtetërore, dalin notat e provimit të Anglishtes

Për të gjithë ata maturantë që janë në pritje dhe ankth, kanë dalë notat e provimit të Anglishtes.
Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar ditën e sotme listën e rezultateve, për Maturën 2018.

Kujtojmë se provimi i gjuhës së huaj u zhvillua në 206 gjimnaze dhe zgjati dy orë e gjysmë.

LISTA