Hit në rrjete sociale, emri i fshatit ”çmend” Shqiptarët (FOTO)

Toponimet e vendeve janë gjithnjë interesant. Në Shqipëri dhe Kosovë ka disa fshatra me emra nga më të çuditshmit, dhe nuk është për t’u habitur duke parë tranzicionin politik. Shpesh, këto fshatra kanë bërë bujë në rrjetet sociale me emrat e tyre. Por, së fundmi, është një fshat në Shqipëri që po merr vëmendje. Bëhet fjalë për fshatrin “Gruemirë”, që duket se e ka kuptimin “grua e mirë”.