Himni “Live it up!” 4.5 milionë klikime në 24 orë

Për 24 orë himni i Kampionatit Botëror “Rusia 2018” është parë mbi 4.5 milionë herë.

Pasi doli vetëm kënga audio tashmë atë mund ta shikoni edhe me klip i cili u publikua dje

Kënga këndohet nga Era Istrefi, Will Smith dhe Nicky Jam.

Kampionati Botëror do të fillojë më 14 qershor.