Rita Ora zhvishet topless ndërsa shijon pushimet me të dashurin

BGUK_1255544 - ** RIGHTS: ONLY UNITED KINGDOM ** Tuscany, ITALY - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - *MUST CALL FOR PRICING*nnBritish pop singer Rita Ora dares to bare while soaking up the Sun with boyfriend Andrew Watt and friends in Tuscany. Rita went topless, showing off her tan marks while her man just admired the view!nnPictured: Rita Ora, Andrew WattnnBACKGRID UK 6 JUNE 2018 nnBYLINE MUST READ: TOSCANA PHOTOS / BACKGRIDnnUK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.comnnUSA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.comnn*UK Clients - Pictures Containing ChildrennPlease Pixelate Face Prior To Publication*

Këngëtarja e njohur shqiptare, Rita Ora po shijon pushimet me të dashurin e saj Andrew Watt dhe i ka ekspozuar gjoksin teksa po ndërronte veshje.

Të dy po merrnin rreze kur Rita hoqi pjesën e sipërme të bikinit dhe Andrew po e shihte me adhurim. Ata po qëndronin në një anije kur bukuroshja 27-vjecare kishte dëshirë të ndërrohej dhe për këtë gjë e ndihmoi i dashuri.

Ajo kishte veshur bikini me ngjyra dhe pjesën e sipërme e zëvendësoi me një palë të kuqe. Rita Ora, këngëtare e disa hiteve ndërkombëtare ishte tërësisht pa grim dhe vazhdon të jetë besnike e flokëve të kuqe.