Matura/ Ja përgjigjet e sakta të provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Ministria e Arsimit ka publikuar skemat e vlerësimit të provimeve të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, që maturantët zhvilluan këtë të premte.

Janë 37 mijë maturantë që testuan njohuritë e tyre  në testin e gjuhës dhe letërsisë.

– Skemë vlerësimi, profesionale, varianti A.

– Skemë vlerësimi, profesionale, varianti B. 

– Skemë vlerësimi, gjimnaz, gjimnaz-gjuhësor-seksion dygjuhësh-pedagogjike, varianti A. 

– Skemë vlerësimi, gjimnaz, gjimnaz-gjuhësor-seksion dygjuhësh-pedagogjike, varianti B.