Vjedh kursimet e gjyshit për të bërë operacion gjoksin e të dashurës

A grandson swindled his own 92-year-old grandfather to pay for his girlfriendís boob job, a court heard. Luke Quatrini, 34, allegedly conned his grandad out of his life savings to put down a £500 deposit for breast surgery for blonde girlfriend Emma Hodges. Aspiring model Emma later posed for a series of racy underwear shots showing her wearing just lacy bras and knickers. Pictured here is Emma Hodges with her (now husband) Luke Quatrini. WALES NEWS SERVICE

Gjoksi i të dashurës së një djali duket se është më i rëndësishëm se ndjenjat e gjyshit të tij.

Një 34-vjecar ka vjedhur kursimet e gjyshit për të paguar operacionin plastik të së dashurisë, pushimet dhe rrobat.

Luke Quatrini nga Uellsi jugor është akuzuar se ka marrë 500 paund nga 92-vjecari për operacionin e Emma Hodges.

Në gjykatë u njoftua se janë zhdukur 3 mijë paund nga kursimet e pensionistit, para që përdorte për faturat dhe nevojat personale.

Këto ngjarje kanë ndodhur për 10 muaj pasi Luke shkoi të jetonte me gjyshin për ta mbrojtur pasi në 2012 pati një zjarr në shtëpinë e tij.

Prokurori i tha gjykatës se krimet kanë ndodhur në 10 muaj pasi Quatrini u zhvendos në shtëpinë e gjyshit të tij në Neëport në vitin 2012 pas një zjarri në shtëpinë e tij.

Ende vijojnë hetimet për zbardhjen e çështjes.