Ja kur kalon në sitën e Vetting-ut, kreu i Gjykatës Kushtetuese

Në sitën e Vetting-ut, do të kalojë Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Bashkim Dedja. Komisioni i Vetting-ut vendosi për datën kur do të zhvillohet seanca dëgjimore, dhe sipas njoftimit zyrtar nga KPK-ja, seanca do të mbahet në datën 8 qershor në orën 10:00. Trupa gjykuese përbëhet nga; Valbona Sanxhaktari, Roland Ilia, Xhensila Pine.