10 universitetet me imazhin më të mirë në botë

Revista britanike “Times Higher Education”, e cila boton një renditje vjetore të universiteteve globale, ka publikuar së fundmi 10 universitet me reputacionin më të mirë për vitin 2018. Sipas renditjes universitetet më të mira janë në SHBA dhe Britaninë e Madhe.

Lista e universiteteve, sipas Times Higher Education

Harvard University     United States

Massachusetts Institute of Technology (MIT)            United States

Stanford University    United States

University of Cambridge  United Kingdom

University of Oxford,      United Kingdom

University of California,  United States

Princeton University        United States

Yale University               United States

University of California,  Los Angeles           United States

University of Chicago      United States