Marsela Çibukaj flet për të dashurin: Gjëja më e bukur që më ka ndodhur

E ftuar në “Barbeque” e mëngjesit në emsisionin ‘Në shtëpinë tonë’ ka qenë e ftuar një nga emrat më të mirë të muzikës shqiptare.

Marsela Çibukaj veç pasionit të saj për muzikën si dhe dashurinë për ushqimin ka treguar dhe për jetën e saj private.

Ajo ka pohuar se nuk është e fejuar, por është në një lidhej dashurie. Marsela ka pohuar se nuk ka asnjë gjë të keqe të flasë për lidhjet te dashurisë dhe t’i pranosh ato para publikut, por për aq kohë sa nuk janë të pjekura dhe nuk kanë siguri është mirë të mos bëhet dhe publiku konfuz.

Për momentin ajo u shpreh entuziiaste duke pohuar se dashuria që po jeton është gjëja më e bukur që po i ndodh në jetë.